sesli chat
.

Ankara sesli sohbet

85383d1361903348-en-guzel-bayan-avatar-profil-resimleri-2013-bayan-avatar-renkli-63381.jpg (366×550)Ankara sesli chat veye sesli sohbet arayanlar sitemizden artık başkentimizin de odası bulunmakta olup sizlere kısaca acıklama geregi duyduk. Ülkemizin başkenti olan Ankaradan sitemize birçok kullanıcı gelmektedir.Ve son günlerde ankaraya ait sesli sohbet odalarımız artış göstermiş ankara ve cevresinden katılan kullanıcılarımızı sayısında artış olmuştur.Ankara sesli sohbet odalarımızı tanıtmadan evvel ankara hakkında kısa bir bilgi verelim.
Ankara, Türkiye Cumhuriyetinin başkenti.Ankara ilinin merkezi olan şehir, Türkiyenin en kalabalık ikinci, dünyanın ise en kalabalık otuz sekizinci kentidir.Topraklarının büyük bölümü İç Anadolu Bölgesinin Yukarı Sakarya bölümünde yer alır. Türkiyenin coğrafi merkezine yakın olduğu için, hem konum hem de işlev itibariyle Türkiyenin kalbi benzetmesi yapılır.[1][2] Ankara, kedisi, keçisi ve bu keçinin yünü, tavşanı, armudu, balı, çiğdemi ve Kalecik Karası denilen misket üzümü ile ünlüdür.Ortalama 890 m rakıma sahip olan[8] kentin nüfusu, 2008 yılı ADKS sayımına göre 4,548,939 kişidir.
Bilinen tarihi en az 10 bin yıl öncesine, Eski Taş Çağına ulaşan[9] Ankara, Hattileri, Hititleri, Frigleri, Lidyalıları, Ahamenişleri (Persler), Makedonyalıları, Galatları (Keltler), Romalıları, Selçukluları ve Osmanlıları ağırlamış, Batı ve Doğu medeniyetlerine ev sahipliği yapmıştır. Geçmişte, Galatların bir boyu olan Tektosaglara[10] ve sonrasında Friglere başkentlik eden kent, 1923'den beridir de Türkiye Cumhuriyetine başkentlik etmektedir.
Ankara sesli sohbet odalarımız:
Ankara odası:Sahibi BASKENTLi görevlimiz olup sitemizde henüz cok yeni bir oda olmasına ragmen çok ilgi görmektedir.Ankara odamızda muzik,sohbet,ve oyun oynayabilirsiniz.Odamızda günün her saati sizlere yardımcı olabilcek görevli bulabilir,yardım alabilirsiniz.
06-Ankara odası:Oda sahibi SONMEYEN_ATES olup oda sorumlusu S_A_CEYDA_06 arkadaşımızdır.Bu odamız açılalı yaklaşık 2 ay olmasına ragmen sitemizin en kalabalık ankara odasıdır.Cayda arkadaşımızın yönetimindeki odamızda günün her saati sohbet,gırgır,eglence imkanına ulaşabilirsiniz.
Sizinde sitemizde odanız yada göreviniz olsun istiyorsanız lutfen başvuru odalarımızdan bilgi alın
Previous
Next Post »