sesli chat
.

Yılbaşı Sözleri 2013



yılbaşı sözleri 2013
2013 Yılbaşı Sözleri
Yeni yıl kutlama mesajları ve 2013 yeni yıl sözleri, 2013 yılbaşı mesajları bu yazımızda yer alıyor.


Yılbaşı Kutlama Sözleri


Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum.
Her yeniyıl bir başka güzel..

2013 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır..

 Mutlu Yıllar!!

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… 

Yeni yılınız kutlu olsun…

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Hepimizin tüm ilgisi gelecek olmalıdır, çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2012yılı geleceğimize atacağımız ilk adımdır.

 Tüm adımlarımızın sağlam olması dileğiyle nice mutlu yıllar dilerim..

2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2010 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin.

 Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun.

 Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

2013 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2012 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttutabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

2012′a ELVEDA, 2013′a MERHABA!! Hoşgeldin Yeni Yıl…

Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır..
Previous
Next Post »