sesli chat
.

Kutsi 2013 Şarkılari Dinle


Kutsi, (d. 16 Mart 1973, Malatya) gerçek adı Ahmet Kutsi Karadoğan olan bestekâr, söz yazarı ve Türk pop müziği sanatçısıdır. İsmini Türk şair Ahmet Kutsi Tecer'den almıştır.

Sanatçının fan clubu 'Gamzeli Sendromlular' olarak anılmaktadır. Cengiz Kurtoğlu'nun da büyük desteğini alan Kutsi, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor albümünde "Duvardaki Resmin" şarkısı ile sesini daha da duyurmaya başlamış ve kolay kolay unutulmayacağını göstermiştir. Meslek olarak sadece müzisyenlik değil aynı zamanda oyunculuğu da seçen Kutsi 2006 yılında Doktorlar dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmış ve çok büyük bir başarı yakalamıştır. Doktorlar dizisi bittikten bir süre sonra Kahramanlar dizisi ile yeniden ekranlarda olan Kutsi, 2010 yazında Doktorlar'ın tekrarları çok izlenip ve seyirciler tarafından yeniden başlamasının istenmesi üzerine "3 Aralık 2010" tarihinde Doktorlar dizisi yeniden ekranlara geri dönmüştür. Ve yine çok büyük bir seyirci kitlesi yakalamıştır.

11 yıllık profesyonel müzisyenlik kariyeri olan Kutsi bu 11 yılda dolu dolu 5 albüm çıkarmış ve hep hit parçalarla çok konuşulmuştur! "Sana Ne, Bomboşum Buralarda, Ağlama Kalbim, Aşkın Gururu, Geçer, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, İlan-ı Aşk, Doğum Günü, Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim, Zor Olsa da, Melek ve Kapımı Çal" bunların gerçekten en önemli göstergeleridir.
Previous
Next Post »