sesli chat
.

FaceBuzz Sohbet Chat 2013



Chatroulette Benzeri Siteler ve Chatroulette Alternatiflerini sizlere sunmaya devam ediyoruz.Daha önce Omegle isimli Chatroulettebenzeri Görüntülü ve sesli video chat sitesini tanıtmış ve chatroulette oranla artı ve eksilerini incelemiştik.Şimdi inceleyeceğimiz Chatroulette benzeri sistem ise Facebuzz’dur.Facebuzz ilk olarak 2004-04-16 tarihinde yayın hayatına başlamış çok yeni sayılmayan bir geçmişe sahip durumda Sayfalarını ziyaret ettiğimizde Facebuzz ilk açılış ekranı bizi biraz yerimizden zıplattı diyebiliriz.Sebebi ise açılışındaki müzik.Daha yavaş bir müzik yada hiç müzik olmamasıChatroulette alternatifi olan bir site için tercih edilebilir kılacaktır.

Facebuzz’u duydugunuzda ilk akla gelen facebook ile karıştırılmamalıdır.Video Chat sistemine sahip olan facebuzz Buzz’lamak tabiri ile diğer kullanıcılara szi buluşturabiliyor.
http://bluyor.blogspot.com/
Siteni kendi tanımlamasına bakılacak olursa Facebuzz kendini şu şekilde tanımlamış : “”Eğer sosyalleşme ve yabancı sohbet video canlı etkileşim sağlar! Gel gülmek ve eğlenmek tanışmak gibi insanlar daha önce hiç var! , Arkadaş aramak ve en güzel yüzünü ortaya çıkarmak için kostüm hazırlama? sitelerin sizin deneyim FaceBuzz seveceğim bir yelpaze gibi FlipChat iseniz! Video hızlı buluşma! Faced Buzz (facebuzz.com), video konferans web kamerası aracılığıyla erken toplantı! Platform eğlenceli ol! ücretsiz canlı webcam, Türkiye sohbet yoluyla insanlarla tanışma! Eğlenceli ve ücretsiz!
Previous
Next Post »