sesli chat
.

2013-KPSS Lisans sınavı kitapçıklarını erişime açıldı


kpss egitim
ÖSYM’den, 2012-KPSS Lisans sınavına ait soru kitapçıkları ve cevap kağıtlarının görüntüleriyle cevap anahtarlarının erişime açıldığı bildirildi.
ÖSYM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, 7-8 Temmuz’daki 2012-KPSS lisans sınavına ait soru kitapçıkları ve cevap kağıtlarının görüntüleriyle cevap anahtarları, sınava giren adayların kendi soru kitapçıklarıyla cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri için erişime açıldı.
Adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsüne, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle ulaşabilecek. Sınavda kendi cevap kağıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da skgs.osym.gov.tr internet adresinden yine TC kimlik numaralarıyla erişebilecek.
Sisteme giriş yapan adaylar ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebilecek.
Açıklamada söz konusu uygulamanın adayları bilgilendirmek amacıyla yapıldığı, görüntülenen sayfanın belge niteliği taşımadığı ve her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgilerin esas alındığı da kaydedildi.
Previous
Next Post »